Weblog

Wat zijn Posca markers?

Posca markers zijn mooie dekkende en watervaste markers van hoge kwaliteit. Ze zijn los verkrijgbaar in diverse maten 0.7 tot 15mm ook zijn er ongelofelijk veel prachtige kleuren! De markers zijn geschikt voor tientallen soorten ondergronden, van schilderdoek tot hout en van stof tot keramiek.

Alle Posca markers bekijken

De Posca markers hebben een goede kleur- en dekkracht en zijn geschikt om op vrijwel iedere ondergrond te kleuren. De acrylverf Posca markers zijn van topkwaliteit en gaan daarom lang mee. Gebruik de Posca markers voor stenen schilderen (happy stones) of op glas of andere gladde ondergronden.

Stempelen met Harmony Water proof stempelinkt

Perfecte stempelkussen voor rubberen stempels, zeer geschikt voor fijne gedetailleerde lijnen en ideaal om te gebruiken in combinatie met water (aquarel) gebaseerde mediums en de inkt is zuur vrij & bestand tegen vervaging.

Deze speciale Spectrum Noir Finesse Water-Proof-inktpad bevat een speciaal ingrediƫnt wat ervoor zorgt dat u zonder zorgen kunt kleuren/stempelen! Perfect voor haarscherpe lijnen bij het werken met markers, inkten en verf op waterbasis.

Alle Harmony Pigment water proof bekijken

Inkpad Finesse water proof Noir zwart

Stempelen met Harmony Finesse alcohol proof stempelinkt

Perfecte stempelkussen voor rubberen stempels, zeer geschikt voor fijne gedetailleerde lijnen en ideaal om te gebruiken in combinatie met alcohol gebaseerde mediums en zuur vrij & bestand tegen vervaging.

Deze Spectrum Noir Finesse Alcohol-Proof kleuren inktpad is snel drogend en gegarandeerd vlek vrij icm alcohol stiften en alcohol inkten. Dit is de perfecte stempelkussen om te gebruiken met onze Spectrum Noir kleuren systeem marker assortiment.

Alle Inkpad Finesse alcohol proof bekijken

Inkpad Finesse alcohol proof Pebble

Stempelen met Harmony Opaque stempelinkt

Harmony Pigment (Dekkend) heeeft de dezelfde Spectrum Noir Harmony kleuren om eenvoudig dezelfde schema's te maken. Deze Harmony Opaque Pigment-inktkussentjes zitten vol met weelderige vervagingsvrije kleuren. Met een rijke, langzaam drogende consistentie, perfect voor het mengen, aanbrengen van lagen en heat embossing. Ze zijn op waterbasis, zuurvrij en lichtecht in een reeks harmonieuze kleuren die prachtig combineren!

Levendige, ondoorzichtige pigmentkleur, Langzaam drogend met een rijke, dikke consistentie, Perfect voor het blenden en warmte embossing, Zuur vrij & bestand tegen vervaging en lichtecht.

Alle Harmony Pigment (Dekkend) bekijken

Inkpad Harmony Opaque - Pure White

Oudere berichten

©2022 Hobby-Koopjes.nl. Alle prijzen zijn inclusief btw.

Top